Hey 17'li, 17'li…”

    Hey 17

U-17 Lig fırtına gibi başladı, ligin ilk derbisinde Bandırma, Gönen'de teslim oldu 0-2

U-17 lig Cumartesi oynanan Gündoğan-Erdek karşılaşması ile başladı. Bugün oynanan ikinci karşılaşmada ise Bandırma- Gönen Belediyespor’u konuk etti.

40 ar dakikalık iki devrelik karşılaşmada konuk ekip Gönen, Bandırma karşısında büyük bir üstünlük sağladı.

Konuk ekip Gönen karşılaşmanın 1. Dakikasında Burak’ın ayağından golü bulması oyunun seyrini değiştirdi.

Bandırma kalan sürenin lehine işleyeceği düşüncesi ile bu golün üzerinde fazla durmadı. Bandırma santra sonrası çok gol aradı ancak Gönen hiçte kolay lokma değildi.

Dakikalar, dakikaları izledi ama Bandırma’nın beklediği gol gelmedi. Bandırma bu durumu lehine çevirmek adına değişikliklere başladı ancak ilk 40 dakika bittiğinde Gönen soyunma odalarına 1-0 önde gitti.

2. Yarının 18 dakikası, karşılaşmanın 58. Dakikası idi. Gönen, Bandırma ceza alanı sol köşesi önlerinden serbest vuruş kazandı. Vurucu yeşil beyazlı ekibin raket ayağı Enes kullandı.

Enes’in sert bozakası kaleci Görkem’in parmaklarını, Üst direğin altını sıyırarak ağlarla buluşurken Bandırma abandone oldu.

Bandırmaspor, beraberlik sonrası galibiyet beklerken farkın 2 ye çıkması ile oyun düzeni bozuldu.

Bireysel yeteneklerin ferdi çabaları ile gol yollarında gedik açmaya çalışan Bandırma’ya sıkı markaj uygulayan Gönen nerede ise sahada basmadık yer bırakmayan takım oyununu daha da rahatlattı.

Gönen Beleldiyespor 2-0 dan sonra top yapmaya başladı ve Bandırmaspor’un eforunu iyice tüketti. 2-0 dan sonra yeşil beyazlı ekip bir mutlak gol daha kaçırdı ve U-17 lig’in ilk derbisinde Gönen-Bandırma karşısında beklenmeyen skorla sürpriz yaptı.

 U-17 BANDIRMASPOR    0-2  GÖNEN BELEDİYESPOR 

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Ahmet Yalçın *** Mustafa Aksoy *** İbrahim Ad ***

U-17 BANDIRMASPOR: Görkem ** Anıl ** Mustafa **(S. Okan**) İ. Berkan** Turgay ** Tolunay** H. Barış **(H. Hüseyin**) Emrah *** Umut **(Hasan**) M. Nurullah**(H. İbrahim**) Cankat**(Doğan**)

Antrenör: ö. Faruk Ahlatlı-Mustafa İzgi

U-17 GÖNEN BELEDİYESPOR: Berkay**** Ömer*** Yasin*** Anıl *** Burak Kayabaşı*** H. Ömer*** Serhat*** Burak Özçetin***(Alpay***) Enes***** Ayhan***(Kaan***)

Antrenör: Erol Öztürk

Goller: Dk. 1 Burak Özçetin, Dk. 58 Enes (Gönen)

 



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false